Linkshandige ergonomische muis

Als linkshandige wil je natuurlijk graag een ergonomische muis die goed bij je aansluit. Daarom hebben wij speciaal daarvoor ergonomische muizen voor linkshandigen ontwikkeld want niet elke muis is per definitie voor zowel rechts- als linkshandigen. Dat komt omdat er zogenaamde verticale muizen zijn die zich aanpassen naar de stand van de hand.

Wat zijn voordelen van de linkshandige ergonomische muizen?

Doordat de muizen aansluiten bij de linker hand, kun je tijdens het werken een natuurlijkere houding aannemen. Dit voorkomt klachten zoals RSI en een muisarm. Door de andere stand van de hand draai je de elleboog automatisch wat meer naar je lichaam toe. Daardoor span je de spieren in je arm, schouders en nek minder aan wat klachten voorkomt en verhelpt.

Kies het juiste model uit onze linkshandige muizen

Het is belangrijk dat lichamelijke klachten voorkomen worden en het gebruiken van de verticale muis is dan ook iets erg persoonlijks. We bieden diverse modellen aan zodat er voor iedereen een linkshandige muis naar wens bij zit. Hieronder staan een aantal van onze linkhandige muizen. We kunnen ons voortellen dat het lastig kiezen is. Daarom is het bij ons mogelijk de muizen op proef uit te proberen. Zo kom je er pas echt achter wat bij jou past!