Producten

Proefpakket Muizen

Het uittesten van een verticale muis voordat je besluit of je een verticale muis wenst te kopen, raden wij van harte aan. Een keuze maken voor een bepaalde muis op basis van een afbeelding is niet eenvoudig. Gelukkig hebben we daar wat op gevonden, we sturen je gewoon meerdere types in één doos, zodat je ze in het echt even kan voelen.  Zo weet je zeker dat je een muis hebt die lekker in de hand ligt en waarmee je comfortabel en gezond werkt.

Wat krijg ik dan toegestuurd?

U heeft tegenwoordig een keuze bij het aanvragen van een proefpakket. Bent u al bekend met onze muizen en wilt u graag zo'n zelfde pakket uittesten? Selecteer dan het muis classic pakket. In dit pakket zitten 3 modellen. Van ieder model zijn 2 stuks beschikbaar voor u en de collega's. Ons nieuwe muizenpakket bevat de modellen Cobra, Falcon, Jaguar en Orca. Deze bieden nog meer variatie in de wereld van de ergonomische muis. Klik hieronder op het proefpakket van uw keuze om het pakket aan te vragen.

Met draad of draadloos?

In het Classic pakket sturen we alleen de muizen mét draad. Belangrijkste reden hiervoor is dat we willen voorkomen dat dongels, batterijen en oplaadkabeltjes kwijt raken of bij de verkeerde muis retour komen. De 3 rechtshandige modellen met draad die we in het classic proefpakket doen, zijn ook verkrijgbaar zonder draad. Zelfde kleur, zelfde formaat. Deze kun je na de proef bestellen, we halen dan de muizen met draad op en leveren je een draadloze muis.

Het 2023-muizen proefpakket bevat vooralsnog 2 modellen mét draad (Cobra en Falcon) en 2 draadloze modellen (Jaguar en Orca). Afhankelijk van de reacties is het streven om alle modellen tezijnertijd zowel met draad als draadloos te kunnen leveren.

Linkshandig?

In ons Proefpakket muis zit geen linkshandige muis. Wij leveren één model linkshandige muis, deze kun je natuurlijk ook op proef aanvragen.