De voordelen van een verticale muis

In dit artikel leggen we de voordelen van een ergonomische muis uit. Veel mensen maken erg veel gebruik van een muis op het werk. Daardoor ontstaan klachten zoals pijn in hand, pols, ellenboog, schouder, nek en zelfs je rug. De klachten komen voort uit een onnatuurlijke houding die je aanneemt bij het gebruiken van een traditionele muis. De verticale muis (ook wel ergonomische muis genoemd) brengt daar verandering in.

Verticale muis zorgt voor een natuurlijke houding

Doordat de verticale muis ervoor zorgt dat je hand wat meer gedraaid is, staat hij in een voor je lichaam natuurlijkere houding. Je zet daardoor automatisch minder spanning op je pols waardoor je een ontspannen houding aanneemt. Het went snel!

Voorkom kans op RSI-klachten met de verticale muis

We kennen de term RSI allemaal alleen staan we niet altijd stil bij de symptomen hiervan. De signalen hiervoor zijn tintelingen en krampen in rug, nek, schouders, polsen en/of armen. Door gebruik te maken van de verticale muis voorkom je de kans op RSI-klachten.

Kies een ergonomische muis die bij jou past

Verticale muizen heb je in allerlei vormen en maten. Het lichaam van iedereen is anders en daarom verschilt het per persoon welke muis het best bij je past. Daarom maken wij het mogelijk om kosteloos de ergonomische muizen uit te proberen. Neem gerust contact met ons op, we geven graag een passend en deskundig advies!

Ergomouse Vertical Right handed

Ergomouse Vertical Right handed

€ 59,00 ex.BTW

ErgoMouse Blue

ErgoMouse Blue

€ 69,00 ex.BTW

Ergomouse Semi vertical

Ergomouse Semi vertical

€ 59,00 ex.BTW

Ergomouse Vertical Right handed wireless

Ergomouse Vertical Right handed wireless

€ 79,00 ex.BTW

Ergomouse Semi vertical wireless

Ergomouse Semi vertical wireless

€ 79,00 ex.BTW