Ergonomisch werken, nu met vijf jaar garantie!

5 Januari 2015

U wilt verantwoord en ergonomisch werken. Een prettige werkplek voor uzelf of uw collega's. Met onze ergonomische producten, zoals de polssteun, voetsteun en monitor verhoger, willen we daaraan bijdragen. Vandaag, morgen en overmorgen. Dat vereist kwaliteitsproducten die jarenlang hun functie en uitstraling behouden.

Alleen hoogwaardige kwaliteitsmaterialen

Daarom werken wij bij Ergonomique elke dag opnieuw aan de vernieuwing en verbetering van onze ergonomische producten. Met liefde en vakmanschap. Door de toepassing van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en een door-en-door getest productieproces zijn wij in staat om de allerbeste kwaliteit te leveren. Bovendien luisteren we goed naar onze klanten en die willen producten die zekerheid geven. Ergonomique geeft hier graag gehoor aan.

5 jaar garantie op alle producten

Vanuit de vaste overtuiging over de kwaliteit die we kunnen bieden, geven we vanaf nu niet meer standaard 2 jaar, maar gegarandeerd 5 jaar garantie* op al onze ergonomische producten! Die niet voor niets door tienduizenden mensen in diverse landen dagelijks worden gebruikt. Voor een gezondere en betere werkplek.

Ergonomique wenst u een Fijne Werkdag!

* Pakbon v.a. 1 januari 2015

Heeft u een vraag?

Onze ergonomie experts helpen u graag. Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

Er zijn nog geen reacties